Logga RUND Teknikkvinnor copy.png

Teknikkvinnor

Idag samlas över 25.000 Teknikkvinnor virtuellt i en grupp med samma namn på Facebook. Gruppens medlemmar jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det. Du som identifierar dig som kvinna eller ickebinär är varmt välkommen i gruppen. Du hittar den HÄR

Teknikkvinnors Lokala Nätverk

Under hösten 2018 etablerar vi Lokala Nätverk för att skapa fler fysiska möten, med samma breda målgrupp som på Facebook. Inledningsvis har vi har 9 lokala ambassadörer i tre regioner, från Luleå i norr till Göteborg i väst och Stockholm i öst.

 
 

 
teknikkvinnor_fb_chef_v2.png

Teknikkvinnor Chef

Teknikkvinnor Chef är ett samarbete mellan Teknikkvinnor och Unionen Chef. Chefsnätverket utgör ett komplement till nätverket Teknikkvinnor, och riktar sig till personer som identifierar sig som kvinnor eller icke-binära och som dessutom är lönesättande chefer inom teknik. Det är gratis att vara medlem i Teknikkvinnor Chef och en behöver inte vara medlem i Unionen Chef.

Syftet med Teknikkvinnor Chef är att skapa en plattform för Teknikkvinnor-chefer inom teknik – ett yrke som vi vet kan vara både utmanande och ofta ensamt. Vi vill att fler Teknikkvinnor-chefer ska trivas i sina roller och på så sätt tacka ja till mer ansvar och större utmaningar. Dessa personer utgör dessutom viktiga förebilder.

Följ vår LinkedIn-sida där vi delar med oss av tips, tankar och intressant läsning, både till dig som redan är medlem i nätverket, och till dig som är intresserad av ledarskap och kanske siktar på en chefsroll framöver.

Kort fakta om nätverket

  • Teknikkvinnor Chef startas initialt upp i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi kommer till en början att anordna två stycken träffar per stad under hösten 2018 tidig vår 2019 (mer info kommer till de som anmäler intresse)

  • Vi har en separat Facebookgrupp för chefer, där ansökan om medlemskap kommer verifieras med CV eller LinkedIn-profil. Detta för att kunna säkerställa att enbart personer som uppfyller kriterierna för gruppen är med. Du hittar gruppen HÄR.

  • Det är gratis att vara medlem

Vem kan vara med?
Alla som uppfyller följande tre kriterier är välkomna att gå med i Teknikkvinnor Chef:

  1. Du identifierar dig som kvinna eller ickebinär

  2. Du är verksam inom teknik på ett eller annat sätt

  3. Du är lönesättande chef med personalansvar

Vill du vara med?

Om du vill ingå i Teknikkvinnor Chef, maila ditt CV eller din LinkedInprofil, så att vi kan säkerställa din yrkesroll till chef@teknikkvinnor.se.

 

 
Banner FB Jobb copy.png

Teknikkvinnor Jobb

Gruppen "Teknikkvinnor - Jobb" har idag över 7500 medlemmar och är till för alla medlemmar i Teknikkvinnor som är intresserade av att söka jobb eller för att posta möjligheter för framtiden. Det kan vara allt ifrån heltid-, deltid-, projektanställningar till examensarbeten. Du hittar gruppen HÄR.