Teknikkvinnor Light Stacked@1024w RGB.png

Teknikkvinnor

Idag samlas över 26.000 Teknikkvinnor virtuellt i en grupp med samma namn på Facebook. Gruppens medlemmar jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det. Du som identifierar dig som kvinna eller ickebinär är varmt välkommen i gruppen. Du hittar den HÄR

Teknikkvinnors Lokala Nätverk

Under hösten 2018 lanserade vi våra lokala nätverk för att möjliggöra fler fysiska möten, med samma breda målgrupp som i våra digitala nätverk. Vi finns nu i nästa alla större regioner i landet, från Luleå i norr och Göteborg i väst till Stockholm i öst. Håll utkik efter kommande nätverk i södra Sverige.

 
 

 
Chef fyrkant png3.png

Teknikkvinnor Chef

Teknikkvinnor Chef är ett samarbete mellan Teknikkvinnor och Unionen Chef. Chefsnätverket utgör ett komplement till nätverket Teknikkvinnor, och riktar sig till personer som identifierar sig som kvinnor eller icke-binära och som dessutom är lönesättande chefer inom teknik. Det är gratis att vara medlem i Teknikkvinnor Chef och en behöver inte vara medlem i Unionen Chef.

Syftet med Teknikkvinnor Chef är att skapa en plattform för Teknikkvinnor-chefer inom teknik – ett yrke som vi vet kan vara både utmanande och ofta ensamt. Vi vill att fler Teknikkvinnor-chefer ska trivas i sina roller och på så sätt tacka ja till mer ansvar och större utmaningar. Dessa personer utgör dessutom viktiga förebilder.

Följ vår LinkedIn-sida där vi delar med oss av tips, tankar och intressant läsning, både till dig som redan är medlem i nätverket, och till dig som är intresserad av ledarskap och kanske siktar på en chefsroll framöver.

Kort fakta om nätverket

  • Teknikkvinnor Chef startas initialt upp i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi kommer till en början att anordna två stycken träffar per stad under hösten 2018 tidig vår 2019 (mer info kommer till de som anmäler intresse)

  • Vi har en separat Facebookgrupp för chefer, där ansökan om medlemskap kommer verifieras med CV eller LinkedIn-profil. Detta för att kunna säkerställa att enbart personer som uppfyller kriterierna för gruppen är med. Du hittar gruppen HÄR.

  • Det är gratis att vara medlem

Vem kan vara med?
Alla som uppfyller följande tre kriterier är välkomna att gå med i Teknikkvinnor Chef:

  1. Du identifierar dig som kvinna eller ickebinär

  2. Du är verksam inom teknik på ett eller annat sätt

  3. Du är lönesättande chef med personalansvar

Vill du vara med?

Ansökningsprocess:
1. Fylla i DETTA formulär (det är kostnadsfritt att vara med)
2. Bli medlem i gruppen på facebook, du hittar den HÄR
3. Följ oss gärna på LinkedIn HÄR

Har du några frågor kring Teknikkvinnor Chef, maila oss på chef@teknikkvinnor.se.

 

 
Teknikkvinnor Jobb Light Stacked@1024w RGB.png

Teknikkvinnor Jobb

Gruppen "Teknikkvinnor - Jobb" har idag över 8000 medlemmar och är till för alla medlemmar i Teknikkvinnor som är intresserade av att söka jobb eller för att posta möjligheter för framtiden. Det kan vara allt ifrån heltid-, deltid-, projektanställningar till examensarbeten. Du hittar gruppen HÄR.

Vi arbetar idag med att öka effektiviteten och värdet för organisationer som söker kompetens och kandidater som söker tjänster! Hör av dig om du vill veta mer HÄR