Back to All Events

Malmö - Teknikkvinnor Chef

  • Scandic Triangeln Malmö Triangeln 2 211 43 Malmö (map)

Lite stress får man väl tåla?

Detta är en workshop som fokuserar på hur du kan förebygga och hantera stress i vardagen. Den syftar bland annat till att öka din förståelse för hur stress påverkar dig samt lyfter upp ett antal nyckelfaktorer för att bidra till ökad livsbalans.
Majoriteten av de som är sjukskrivna för psykisk ohälsa är kvinnor. För dem går stressen generellt upp när de kommer hem efter jobbet. Hos män går den ner.
För många kvinnor är det som om att det andra arbetspasset för dagen startar då och många ber närmast om ursäkt när de gör något för sitt eget välbefinnande.
Vår inre piska hjälper oss inte utan skapar stress och begränsar vår prestationsförmåga. Vår inre motivation drivs inte av nyfikenhet, lust och intresse utan av rädslan för att misslyckas och att visa att vi duger för andra.

Unionens ledarskapscoach och stresspedagog, Annica Ollerstam bjuder nätverket på en stund kring hur att tänka för att förebygga både din egen andras stress.

Denna träff är öppen för medlemmar i Teknikkvinnor Chef.
Anmäl dig senast 4 februari. Meddela eventuella matallergier i din anmälan. Antalet platser är begränsat. Du som är medlem har fått en länk till anmälan via mail och du hittar den även i gruppen på Facebook.
Om du inte redan är medlem så anmäler du dig här kostnadsfritt: https://teknikkvinnor.se/chef/

Nätverksträffen är kostnadsfri och du behöver inte vara medlem i Unionen Chef för att delta

Varmt välkommen
Unionen Chef och Teknikkvinnor Chef

Earlier Event: February 6
Uppsala - AW
Later Event: February 20
Piteå - Lunch