Filtering by: Övre Norrland

Luleå - Lunch
Feb
27
12:00 PM12:00

Luleå - Lunch

Nu satsar vi på en lunchträff i Luleå onsdag den 27 februari. 

Tanken med träffen är att vi ska få ett första möte tillsammans, berätta lite om Teknikkvinnor och det lokala nätverket samtidigt som vi käkar lite lunch. 

Vi ses på Savoy ( jazzmatsalen dagens lunch för 109:- ) klockan 12-13 onsdag den 27 februari. 

Ni får gärna fundera ut hur ni vill att det lokala nätverket ska fungera, vad vi ska göra och hitta på. Tex om ni vill att vi ska erbjuda föreläsningar och work shops eller kanske bara tillfällen att mötas och prata med varandra. 

Fyll gärna i anmälningsformuläret nedan: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIAE3ATS-SRY2T-ogBCYpvHU0qz6D2xdipw79quZIVcXCu8A/viewform?usp=sf_link

View Event →
Skellefteå - Lunchträff
Jan
29
11:30 AM11:30

Skellefteå - Lunchträff

Välkomna på lunchträff med Teknikkvinnor Övre Norrland i Skellefteå!
Anmälan görs via länk eventet i Teknikkvinnor på Facebook!

Under lunchen kommer ni att få en kort introduktion till Teknikkvinnor som sedan följs av en superspännande föreläsning med Lina Andersson från BI Nordic, och så här presenterar hon sig:

"Jag heter Lina Andersson och är en 41-årig hemvändare! Efter samhällsprogrammet på gymnasiet flyttade jag till Luleå där jag läste datateknik. Därefter har jag jobbat på Ericsson i 12 år, större delen i Kista men även här i stan.

2016 bildade jag tillsammans med 4 kollegor bolaget BI Nordic AB. BI står för Business Intelligence, vår tolkning av de orden är helt enkelt att vi vill bygga in intelligens i vardagen för våra kunder. Då vi alla har rötterna inom telekom och är skolade i Ericssonvärlden så faller det sig naturligt för oss att det främst är inom telekom som vi riktar oss med våra produkter och tjänster. 

Vad som gör oss unika inom området är vår breda kompetens. Trots att vi är ett litet företag så bygger vi lösningar som innefattar allt från insamling av data via mobiltelefoner, processning och lagring av insamlat data, avancerad analys m.h.a. Artificiell Intelligence och Machine Learning, till att slutligen visualisera och publicera resultatet med hjälpa av en webbapplikation. Allt detta för att vår kund, som ofta är en tekniker hos en operatör någonstans i världen, enkelt kan starta en vanlig webbläsare, logga in på vår webbportal och direkt hitta potentiella fel i sitt mobila nätverk."

View Event →